header2

informatie

Informatie

Algemene informatie voor ouders, collega’s en voor geïnteresseerde nieuwkomers.
Lees meer

informatie

Contact

U kunt ons online formulier invullen, of ons per e-mail of telefonisch benaderen.
Lees meer

informatie

Fotoalbum

Bekijk online foto's van recente activiteiten van onze Schakelklas.
Lees meer

Welkom bij Schakelklas Purmerend

Kinderen die vanuit het buitenland in Nederland komen wonen, zijn nauwelijks of nooit in Nederland naar school gegaan en kunnen niet meteen op een basisschool beginnen in een klas met leerlingen van hun eigen leeftijd. Daarom gaan zij één schooljaar naar de Schakelklas.  Zij krijgen in dat schooljaar intensieve begeleiding bij het leren van de Nederlandse taal. Zij leren Nederlands spreken, lezen en schrijven. Ook wordt er aandacht besteed aan kennismaking met de Nederlandse cultuur en de school- en leefomgeving. Na een jaar in de Schakelklas  gaan de kinderen naar de basisschool bij hen in de buurt.

Schakelklas Purmerend

Gebouw Zambezi
Nijlstraat 160
1448 NZ Purmerend
T: (+31) 6-57934753

adres

Voor de kinderen

voor de kinderen

Spelenderwijs leer je het meest! Speciaal voor jullie hebben we een heleboel leuke websites, leerzame spelletjes en andere links om je taal te oefenen!
Lees meer

Voor nieuwe ouders

voor nieuwe ouders

In één jaar Schakelklas leren we uw kind de Nederlandse taal zo te beheersen, dat uw kind daarna verder kan op een reguliere school bij u in de buurt.
Lees meer

Voor scholen

over onze klas

De schakelklas die in Purmerend wordt opgezet is een voltijdse schakelklas. De leerlingen zullen een heel schooljaar in de schakelklas verblijven.
Lees meer

Free business joomla templates